Així treballem

La nostra filosofia d'empresa està basada en oferir qualitat, tant del producte com del servei.

Els nostres clients busquen, per damunt de tot, la qualitat del servei i les bones matèries primeres, establert mitjançant una comunicació constant, per la supervisió diària i la relació directa entre els responsables dels centres i els responsables de l'empresa, amb el que qualsevol dubte o problema, es pot solucionar al moment i s'eviten demores innecessàries.

En Contalabor no busquem aconseguir una ampla quota de mercat en poc temps i a qualsevol preu. Hem optat per una expansió controlada i progressiva. Per això, ens hem limitat a la província de València el que ens permet tenir un contacte gairebé diari amb els centres. A més, ens assegurem de mantenir uns estàndards de qualitat i servei en tots els centres. En tots ells tenim els mateixos menús, proveïdors locals, etc.. Això ens ha permès consolidar la nostra posició en el mercat per la fidelitat dels nostres clients en ser plena la nostra dedicació a cadascú d'ells.

Treballant en exclusiva en centres amb cuina pròpia, aconseguim el servei de qualitat pel que sempre hem lluitat. Pensem que l'única manera d'aconseguir menjar com a casa és cuinant al mateix centre. Aixó ens permet elaborar uns menús que d'altra manera no es podrien fer. L'única forma de que el menjar estiga acabat de fer és cuinant in situ.
 

C/ Uruguay,1
46007 Valencia

     
Avís Legal - Política de privacitat Copyright © Contalabor 2024