5 Serveis: Activitats extraescolars

 

 

► Matiners i Vesprades CEIP El Carraixet d'Almassera 2023

Informació i inscripció


► Vesprades CEIP L'Olivera de L'Eliana 2023

Informació i inscripció


► Matiners i Vesprades CEIP Verge del Carme de L'Eliana 2023

Informació i inscripció


► Matiners CEIP Heretats de L'Alcudia 2023

Información e inscripción

 

 

 

Serveis que oferim;

Matiners (amb o sense esmorzar)

Per atendre els xiquets just abans de començar les classes i que els pares puguin arribar a la feina a temps.

Extraescolars de vesprades

Taller d'expressió plàstica i artística. Les arts plàstiques constitueixen un joc sensorial de la imaginació i influeixen no només el dibuix i la pintura, sinó també, per exemple, l'escultura i el modelatge, els "collages" i ensamblatges i així mateix la fotografia i el cinema.

Activitats lúdiques (contacontes, relaxació, etc.). El joc és un dels aspectes essencials del creixement que més potencia la creativitat. L'habilitat de ser creatiu ajuda a consolidar la salut emocional dels xiquets perquè proveeix d'oportunitats per assajar noves idees i provar noves formes de pensar i solucionar problemes.

Escacs. La característica predominant dels escacs és el seu aspecte cognitiu i socialitzador per que és indispensable la interacció amb els altres i la necessitat de conciliar el seu punt de vista amb el de l'altre. Aquesta presa gradual de consciència ajuda a atenuar i superar l'egocentrisme dels nens.

Teatre. El joc simbòlic de representació de rols és el joc teatral elemental en què es plasma la capacitat natural d'imitació i dramatització del xiquet. El joc dramàtic és un mitjà pel qual el infant elabora les seves dificultats per si mateix, de manera que pot enfrontar-se al món amb confiança. L'expressió dramàtica augmenta el sentit de la cooperació ajudant els nens a pensar des de perspectives alienes. La força socialitzadora que uns xiquets exerceixen sobre altres es manifesta amb especial intensitat en el joc de rols.

Idiomes. Realitzar activitats i jocs en altres llengues és una manera efectiva per ensenyar un altre idioma. Per tant a través d'activitats dinàmiques i lúdiques, els alumnes es familiaritzessin amb una segona llengua a edats primerenques, aprofitant la seva facilitat d'absorbir nous coneixements.

 

C/ Uruguay,1
46007 Valencia

     
Avís Legal - Política de privacitat Copyright © Contalabor 2024