Butlletí Contalabor

El Berenar Saludable

El berenar continua sent el menjar favorit de la majoria dels xiquets. Però, t'has parat a mirar que berenen els xiquets en eixir del col·legi?

Desafortunadament sol abundar la brioixeria industrial, sucs de pot, lactis ensucrats i entrepans de companatge. Aquestes opcions estan molt lluny del que és un berenar saludable i suposen un risc per a salut.

És cert que els xiquets necessiten molta energia per a créixer sans i forts, però això no significa que hagen de menjar qualsevol cosa.

Donem per fet que els productes destinats per als xiquets són saludables, la veritat és que en la majoria de les ocasions són productes insans rics en ensucres i greixos saturats.

En Contalabor apostem per aliments naturals i saludables. Considerem que en un berenar saludable no poden faltar fruites, verdures, fruita seca, proteïnes de qualitat i hidrats de carboni complexos com el pa integral, flocs d'avena, etc.

La infància és un moment ideal per a crear hàbits saludables. La clau és oferir sempre aliments saludables i provar receptes diferents i atractives.

Per a ajudar-te et volem regalar una recepta de berenar saludable, fàcil, rica i divertida. Segur que a casa us encantarà. No te la perdes!

Sàndwitx de Poma

Ingredients                     

Elaboració

  1. Llavar les pomes i llevar el cor.
  2. Tallar la poma en rodanxes d'un centímetre de gruix.
  3. Untar amb crema de cacahuet i empolvorar amb musli o fruita seca per damunt.
  4. Servir en forma de sàndwitx i llista per a gaudir.

Contacta amb nosaltres

Nom   Assumpte   Accepte la política de privacitat
Mail      
 

C/ Uruguay,1
46007 Valencia

     
Avís Legal - Política de privacitat Copyright © Contalabor 2020